Kerst in de Veste 15 december 2018 Wat weer een gezelligheid en drukte in de Kloosterveste! Vandaag was het winkelcentrum in kerstsfeer! Op het kleine plein konden kinderen een sneeuwbol knutselen. Wat hebben we mooie gezien! Er was warme chocolademelk! Een Dickens paar op stelten deelde kerstkoekjes uit . Bij Bakkerij Fledderus kon iedereen een gratis oliebol halen. Regelmatig stonden er rijen voor de kraam! Bij de vuurkorven konden kinderen ook nog een marshmallow roosteren! Het Dickens paar werd vanmiddag afgelost door de kerstman. Ook hij deelde koekjes uit. Menigeen ging met hem op de foto! De Mercurius Marching Band bracht nog de prachtigste kerstliederen ten gehore. Ondanks de kou was een zeer geslaagde dag! Alle winkeliers deden mee aan de Bon in de Ton actie. Uit de vele ingevulde kaartjes hebben we twee winnaars getrokken: Mevr. Anita Bel en Dhr. S. van Hauten. Zij winnen beide een cadeaubon ter waarde van € 50 te besteden in een van de winkels in het winkelcentrum. De winnaars zijn beide al op de hoogte gebracht en mogen gauw hun prijs in ontvangst nemen! Fijne feestdagen voor iedereen en tot ziens in 2019!
lees verder...

Gratis warme chocolademelk en oliebol voor elke bezoeker! Trek een warme jas aan en kom gezellig met familie, vrienden of kennissen naar Winkelcentrum Kloosterveste. Het Dickens echtpaar staat klaar om iedereen te begroeten, de vuurkorf brandt, de knutselmaterialen liggen klaar, de oliebollen worden gebakken en de chocomel wordt opgewarmd. Zien we jullie zo? Kerst in de Veste, 10.00 – 17.00 uur plein bij de Albert Heijn.
lees verder...

Morgen in kerstsfeer inkopen doen! Morgen wordt het winkelen in Kloosterveste extra gezellig. Geniet tijdens het boodschappen doen van een heerlijke oliebol van Bakkerij Fledderus, warm je handen aan een beker warme chocolademelk, geef de Kerstman een hand of geniet bijvoorbeeld van de optredens van de Mercurius Marching Band. De winkeliers heten u van harte welkom! kerstactiviteiten – zaterdag 15 december - 10.00 tot 17.00 uur – gratis deelname
lees verder...

Knutsel een sprankelende sneeuwbol! Op zaterdag 15 december kunnen alle kinderen een sneeuwbol knutselen. Kies een mooi kersttafereel, kleur deze in en vul de bol met water. Als je hem schudt, gaat jouw tafereel sprankelen! Je kunt tussen 10.00-17.00 uur meedoen in de creatieve kraam op het plein bij de Albert Heijn.
lees verder...

Ho, ho, ho….. Merry Christmas! Kom op zaterdag 15 december naar Winkelcentrum Kloosterveste! In de ochtend kun je het indrukwekkende Dickens echtpaar op stelten komen bewonderen en tussen 13.00 uur en 17.00 uur is de Kerstman aanwezig. Schud hem de hand, maak een leuke foto en smul van de lekkere kerstkransjes die hij uitdeelt!
lees verder...

Uitnodiging Kerst in de Veste! Sinterklaas begint vandaag aan zijn terugvaart naar Spanje, terwijl de Kerstman in aantocht is! Het winkelcentrum straalt door de feestverlichting en zal de komende periode feestelijk in kerstsfeer aangekleed worden. De winkeliers nodigen alle bewoners en omwonenden van Kloosterveen uit, om op zaterdag 15 december te komen genieten van alle kerstactiviteiten die op deze dag georganiseerd worden. Kom warme chocolademelk drinken, geniet van de muziek, maak een sprankelende kerstbol, ontmoet de Kerstman en nog veel meer! Zaterdag 15 december, 10.00 uur – 17.00 uur, Winkelcentrum Kloosterveste
lees verder...

De winkeliers van Kloosterveste wensen iedereen een gezellig Sinterklaasfeest!
lees verder...

Pieten bezoek! Zaterdag 1 december komen er Pieten naar het winkelcentrum. Zij hebben het druk met het verzamelen van verschillende cadeautjes, maar hebben vast ook tijd om iets lekkers uit te delen en met jou op de foto te gaan! Kom jij ook langs? Ze zijn tussen 10.30 uur en 17.00 uur in het winkelcentrum te vinden.
lees verder...

Sint intocht 24 november 2018 Vandaag was het zover: sinterklaas bezocht met heel veel Pieten Winkelcentrum Kloosterveste. Veel mensen stonden de Sint en Pieten op te wachten bij de Groenrijk, om vanuit daar met een grote optocht naar het winkelcentrum te gaan. Via de Oosterwal en Schoolstraat gingen ze dwars door het winkelcentrum op weg naar het plein. Daar stond het plein al vol met heel veel kinderen, hun ouders en opa's en oma's. De hoofdpiet draaide de boel al warm met Sinterklaasliedjes en de band. Toen Sinterklaas het podium was betreden werd hij welkom geheten! Hierna kon het feest echt los barsten! Veel liedjes zingen, dansen op het podium en natuurlijk de pietenpolonaise. Wat een gezelligheid en blije gezichtjes! Na een uur moest Sint helaas weer verder. Vele kinderen konden natuurlijk nog wel met hem en met de Pieten op de foto! Na het vertrek van Sinterklaas konden de kinderen nog mee doen aan een speurtocht. In verschillende etalages waren chocoladeletters verstopt waarvan een woord gevormd moest worden. Niet alle letters waren even makkelijk te vinden, maar met enige creativiteit kon het woord ook zonder deze letters geraden worden. Uiteindelijk zijn er 5 winnaars getrokken die de juiste oplossing hadden: Amelie Prophitius, Justin, Steijn Schipper, Sven Bottema en Zenja Weitering. Ze zijn allemaal op de hoogte gebracht en mogen hun prijs, aangeboden door verschillende winkeliers, ophalen bij Kaaskoperij Thomas!
lees verder...

Intocht Sinterklaas! Over een paar uurtjes is Sinterklaas met zijn Pieten te vinden in Kloosterveste! Loop jij mee in de parade om 12.30 uur? Hij vertrekt met mooie praalwagens vanaf GroenRijk A. de Boer en gaat naar het Vesteplein. Op het Vesteplein maken we er een gezellig feestje van met dans, muziek en een Meet&Greet met alle figuren uit de parade. Na afloop kunnen alle kinderen meedoen aan de Chocoladeletter Speurtocht!
lees verder...

Morgen is de grote dag, Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Kloosterveen! Heb jij alle liedjes al geoefend? Je verkleedkleren uit de kast gehaald? Je hebt vandaag nog even de tijd, dus doe je best! We zien je morgen graag om 12.20 uur bij GroenRijk A. de Boer! De parade zal om 12.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats naar Winkelcentrum Kloosterveste, waar Sinterklaas op het podium iedereen zal toespreken. Natuurlijk wordt er ook gezongen en gedanst en kun je na afloop op de foto met Sinterklaas, Piet of een andere figuur uit de parade!
lees verder...

Chocoladeletter Speurtocht Kun jij goed speuren? Dan is de Chocoladeletter Speurtocht echt iets voor jou! Direct naar de intocht van Sinterklaas kunnen alle kinderen t/m 12 jaar kosteloos meedoen. Haal een formulier bij het podium op het Vesteplein, speur langs alle etalages, lever jouw oplossing in en maak kans op 1 van de 5 prijzen! Alvast veel plezier!
lees verder...

Spannend! Sinterklaas is bijna in Nederland! Zaterdag komt hij aan en een week later bezoekt hij alle kinderen in Kloosterveen. Op zaterdag 24 november is de intocht van 12.30 tot ongeveer 14.00 uur. De parade start bij GroenRijk A. de Boer en na afloop is er een leuke activiteit in het winkelcentrum!
lees verder...

Sinterklaasintocht Kloosterveste De gezellige wintermaanden zijn weer begonnen. Lichtjes aan, dikke jassen aan, Lampionnetje lopen en natuurlijk Sinterklaas en Kerst. Sint Maarten was afgelopen zaterdag erg gezellig en sfeervol, leuk dat iedereen met zijn of haar mooie lampion naar het winkelcentrum kwam! De volgende activiteit is de Sinterklaasintocht! Die zal op zaterdag 24 november zijn. We verzamelen om 12.20 uur bij GroenRijk A. de Boer en vertrekken vanaf daar in een prachtige parade naar het winkelcentrum. Op het Vesteplein zal het Sinterklaasfeest tot ongeveer 14.00 uur nog even doorgaan. Komen jullie Sinterklaas ook verwelkomen?
lees verder...

Voor je het weet, staan de feestdagen voor de deur en natuurlijk wordt dat weer heel gezellig winkelen in Kloosterveste! De sfeerverlichting gaat aan en alle winkeliers zorgen ervoor dat hun assortiment afgestemd is op de feestdagen. Om het extra leuk te maken, organiseren de winkeliers ook in deze periode leuke activiteiten voor jong en oud: 10 november Sint Maarten 24 november Sinterklaas Intocht, met speurtocht 1 december Pietenpret in het winkelcentrum 15 december Kerst in de Veste Meer inhoudelijke informatie volgt ter zijner tijd. Kom gezellig winkelen in Winkelcentrum Kloosterveste!
lees verder...

Foto's gemaakt door fotograaf Flip Slik tijdens de Kloosterveste Run 2018. Deel 3
lees verder...