Weer unieke kans voor ondernemers uit Kloosterveen! Op zaterdag 1 september is de eerste Super Saturday na de zomer. Ook op deze dag krijgen en aantal ondernemers uit de wijk Kloosterveen de kans om eenmalig gratis een kraam te komen bezetten. Wil jij jouw onderneming onder de aandacht van het publiek brengen? Stuur dan een mailtje naar info@winkelcentrumkloosterveste.nl
lees verder...

pssst..... op zaterdag 6 oktober 2018 staat de Kloosterveste Run (Assen) weer op het programma. Naast de KidsRun, 5 en 10 km is er in 2018 de "Kloosterveste Wandeltocht". Aanmelden kan vanaf vandaag. Ren of loop je mee? www.kloostervesterun.nl
lees verder...

Wat een geweldige Super Saturdays, met stralend weer, hebben we tot dusver gehad! De Winkeliers organiseren op zaterdag 1 september de volgende Super Saturday, met als thema 'Terug naar Vroeger'. Ook tijdens deze Super Saturday zal er weer een Kindermarkt en Ondernemersmarkt zijn, dus noteer hem alvast in je agenda! Alvast een zonnige en fijne zomer gewenst!
lees verder...

Super Saturday Kids2Play 2 juni Om 10 uur stond alles startklaar en kon de Kids2Play beginnen. Helaas was er wat motregen, waardoor toch e.e.a. nat werd. Maar er kon gewoon geknutseld worden. Of je knutselde een prachtige tiara of een stoer zwaard. Er waren weer prachtige knutselwerkjes bij! Er werd natuurlijk weer geschminkt en werd je omgetoverd tot ridder of prinses. Schermvereniging Desperado was er om demonstraties te geven. Maar ook konden de kinderen het ook een proberen om met een floret de oefenpoppen te raken. Dit was nog best moeilijk, maar een mooie gelegenheid om deze sport eens te beoefenen, waar je zelfs nog een ridderschermdiploma voor kreeg. Er waren verschillende spelletjes, zoals pitten gooien, klompjes vangen, puzzelen en vier op een rij waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt! Ook kon iedereen een gratis ijsje ophalen. Sommigen vonden het zo lekker en gingen gewoon voor een tweede keer! Rond de middag werd het droog en werd er veel gesprongen op de spingkussens. De wat oudere kinderen konden een echt gladiatorengevecht tegen elkaar houden. Wie sloeg als eerste de ander van de sokkel! Ook dit was een groot succes. Als klap op de vuurpijl kwamen er 's middags twee prinsessen: Assepoester en Doornroosje. En ze hadden hun twee lakeien meegenomen. Veel meisjes waren als prinses gekomen, maar gelukkig waren er ook wat stoere ridders en zelfs een brandweerman! Als eerste werd iedereen geleerd hoe je je als een echte prinses moet gedragen. Er werd gedanst en een verhaal voorgelezen. Natuurlijk mocht iedereen met ze op de foto. In lange rijen stond iedereen te wachten op hun beurt! En er werd natuurlijk een modeshow door de prinsessen en de kinderen gegeven om alle mensen de mooie jurken en pakken te laten zien. Voor deze bijzondere prestatie kregen de meisjes ene prinsessendiploma en de jongens een ridderdiploma. Tot slot werd de mooiste prinses en ridder gekozen en kregen zij een prachtig cadeau! En zo kan ook deze Super Saturday de boeken in als weer een geslaagde, gezellige dag met heel veel bezoekers!
lees verder...

Alle kinderen opgelet! Vandaag is er weer een Super Saturday en die is speciaal voor jullie! Het thema is Ridders en Prinsessen; kom jij ook verkleed? Dan kun je om 15.30 uur meedoen aan de modeshow en win jij misschien een leuke prijs! Je kunt ook komen om te spelen, knutselen, schminken, een riddergevecht te houden, een heerlijk ijsje te eten of om de prinsessen Assepoester en Doornroosje te ontmoeten. Op de flyer kun je het hele programma nog eens terug lezen! Wij wensen jou een fijne dag!
lees verder...

Met wie kom jij morgen spelen? Morgen organiseren de winkeliers van Kloosterveste de grootste speeldag van het jaar! Kom lekker spelen, knutselen, 'ridder vechten' en ontmoet Assepoester en Doornroosje! Kom verkleed als Ridder of Prinses en doe om 15.30 uur mee aan de modeshow!
lees verder...

Meet&Greet met Assepoester en Doornroosje! Tijdens de Super Saturday van 2 juni komen er om 14.00 uur twee prachtige prinsessen naar het Vesteplein! Jij mag ze een hand komen geven en een foto met ze maken, is dat niet leuk? Als je zelf ook verkleed komt, mag je om 15.30 uur ook meedoen aan de modeshow van de prinsessen. Ze hopen jou te ontmoeten!
lees verder...

Zaterdag 2 juni Super Saturday Kids2Play; Ridders en Prinsessen! De hele dag gratis meedoen aan verschillende spelletjes en workshops, je laten schminken, een Meet & Greet met twee mooie prinsessen met aansluitend een modeshow voor kinderen en een heerlijk ijsje voor elke bezoeker! Jij komt toch ook?
lees verder...

Wil jij leren vechten als een Ridder? Kom dan zaterdag naar de Super Saturday. Daar kun je de hele dag meedoen met het Gladiatorengevecht en van 10.00-13.30 uur een workshop schermen volgen van Schermvereniging Desperado.
lees verder...

Hij komt er weer aan: Super Saturday: Kids2Play! De grote speeldag voor alle kinderen uit Kloosterveen en de omgeving. Dit jaar is het thema 'Ridders en Prinsessen'. Dus kom verkleed en knutsel een prachtige tiara of stoer zwaard. Je kunt je ook laten schminken, springen op de springkussens, een gladiatorengevecht spelen en leren schermen. Er komen twee prachtige prinsessen, waar je een praatje mee kunt maken of mee op de foto kunt. Deze prinsessen organiseren ook nog een modeshow voor alle kinderen die verkleed komen! Volgens mij zijn dat genoeg redenen om 2 juni vrij te houden voor een bezoek aan Winkelcentrum Kloosterveste!
lees verder...

Op zaterdag 2 juni wordt er tijdens de Super Saturday weer een Ondernemersmarkt georganiseerd. Heb jij een bedrijf in Kloosterveen en wil je die graag promoten? Stuur dan een mail en meld je aan voor een GRATIS kraam! info@winkelcentrumkloosterveste.nl
lees verder...

Supersaturday Bloemetjesdag 12-5-18
lees verder...

Super Saturday Bloemetjesdag 12 mei Wat was het weer een fantastische dag! Op het plein bij Ode aan de vrouw was er weer een gezellige kindermarkt. Op het ondernemersplein konden ondernemers uit Kloosterveen zich presenteren. Je kon je laten schminken met mooie bloemen en een fotolijstje maken. Deze kon weer gebruikt worden om de fleurige foto's in te lijsten die je kon laten maken! Een prachtige bloemendame op stelten deelde plantjes uit aan alle moeders! Vanmiddag was er een workshop waar je een mooi bloemstukje kon maken op een plankje. Dit was een enorm succes! De bakjes en bloemen waren niet aan te slepen! Helaas hebben we mensen moeten teleurstellen, omdat we door de voorraad heen waren. Gelukkig konden de kinderen nog een bloemenballon halen of klimmen en klauteren in de speelwagen! Ook zijn er prachtige tekeningen gemaakt met stoepkrijt. Mede door het zonnige weer kan ook deze Super Saturday weer de boeken in als een gezellige en zeer geslaagde dag!
lees verder...

Vandaag Super Saturday Bloemetjes Dag! Morgen is het Moederdag! Heb jij al iets leuks bedacht om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten? Misschien lukt dat na een bezoek aan Winkelcentrum Kloosterveste. Struin over de markt, doe mee met de bloemenworkshop, laat een fleurige foto maken en ontmoet de Bloemen Dame op stelten. Kinderen kunnen zich laten schminken en krijgen een mooie ballon van de Ballonnenclown. Tot straks!
lees verder...