Enthousiaste vrijwilligers gezocht! Zoals jullie vast al hebben gelezen, wordt op zaterdag 6 oktober de Kloosterveste Run georganiseerd. Een sportieve dag voor jong en oud! Om deze dag tot een succes te maken, hebben wij hulp van veel vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om een kijkje achter de schermen te nemen en tijdens de Runs als vrijwilliger te helpen? Stuur dan een mailtje naar: info@winkelcentrumkloosterveste.nl
lees verder...

Een nieuwe week en dus een nieuwe kans op een paar prachtige hardloopschoenen. Op 6 oktober staat de Kloosterveste Run op de planning. Een prachtige loop door het hart van Kloosterveen (Assen). Om je goed voorbereid aan de start te zien verschijnen, verloten we deze week het tweede paar hardloopschonen. Sta je ingeschreven voor de Kloosterveste Run of schrijf je je in vóór vrijdag 21 september as., like en/of deel je dit bericht dan maak je kans op zo’n sportieve set hardloopschoenen. De schoenen zijn er in allerlei kleuren en maten, dus jong en oud kan meedoen met deze actie! Op vrijdag 21 september maken we de winnaar bekend. Check voor meer informatie over de Kloosterveste Run, de website www.kloostervesterun.nl
lees verder...

Gefeliciteerd Arnold Boer! Jij bent de winnaar van een paar super stoere hardloopschoenen. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben! Arnold, wij sturen je nog even een prive bericht! Ben je niet in de prijzen gevallen, maar wil je wel heeeeel graag zo’n mooi paar hardloopschoenen? Niet getreurd, vanaf maandag 17 september is er weer een nieuwe ronde met opnieuw kans op één van de drie paar hardloopschoenen. Iedereen die zich ingeschreven heeft, maakt weer kans op deze prijs!
lees verder...

Vandaag is het zover, in samenwerking met onze sponsor Run2Day Assen gaan we in de komende drie weken maar liefst drie keer een paar hardloopschoenen weggeven ter waarde van € 140,- per paar! Sta je ingeschreven voor de Kloosterveste Run of schrijf je je in vóór vrijdag 14 september as., like en deel je dit bericht, dan maak je kans op zo’n sportieve set hardloopschoenen. Deze actie is voor jong en oud. Op vrijdag 14 september maken we de winnaar bekend van deze week en hij / zij kan op nieuwe schoenen aan de start van de Kloosterveste Run verschijnen. Check voor meer informatie over de Kloosterveste Run, de website www.kloostervesterun.nl De Kloosterveste Run wordt georganiseerd in opdracht van Winkeliersvereniging Kloosterveste en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Gemeente Assen, Run2Day Assen, Forte Sportswear en Rabobank.
lees verder...

Iedereen opgelet, vanaf maandag as. starten we met een supergave actie in het kader van de Kloosterveste Run (Assen) die op zaterdag 6 oktober gepland staat. In de komende drie weken geven we elke week een paar sportschoenen weg ter waarde van € 140,-. Hoe het werkt? Maandag 10 september posten we een bericht op deze facebookpagina. Deel en like het bericht en maak kans op één van de drie paren hardloopschoenen. Je moet natuurlijk wel ingeschreven zijn voor de Kloosterveste Run. Heb je je nog niet aangemeld? Geen nood, je hebt nog de hele week de tijd, want de winnaar maken we bekend op de vrijdag daarop. Uiteraard kun je je ook na deze week nog gewoon (online) inschrijven. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Run2Day, sponsor van de Kloosterveste Run.
lees verder...

Weer thuis na een welverdiende vakantie? Dan is het nu de tijd voor een nieuwe uitdaging! Op 6 oktober organiseert Winkeliersvereniging Kloosterveste voor de vierde keer de Kloosterveste Run. Jong en oud kan deelnemen aan deze run. Naast een Kidsrun en de 5 en 10 km hebben we dit jaar ook de Kloosterveste Wandeltocht. Er is een gezellig markt en kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of bij de schmink. Op de website www.kloostervesterun.nl hebben we alle informatie verzameld én als je je nu inschrijft maak je kans op één van drie paar hardloopschoenen die we vanaf volgende week gaan weggeven. Houd facebook in de gaten en deel dit bericht met zoveel mogelijk sportliefhebbers!
lees verder...

Supersaturday Terug naar Vroeger 1 september 2018 Het laatste weekend van de schoolvakantie stond het winkelcentrum in het teken van vroeger. Er waren veel oude ambachten te zien: klompjes maken, houtsnijwerk, calligrafie, touwslaan, manden vlechten, vlegeldorsen, koren malen, bezem binden, stro vlechten, kantklossen en spinnen. De ambachtslieden droegen allemaal mooie ouderwetse kledij. Er was een rommelmarkt waar zowel jong als oud hun spullen konden verkopen. Er lagen her en der oud hollandse spelletjes waar veelvuldig mee gespeeld werd. Volksdansgroep de Dwingeler Daanser traden een aantal keren op. Ook zij zagen er prachtig uit in hun kledij. Met de Veleta werden een aantal mensen uit het publiek gehaald die deze dans aan de hand van een van de dansers konden proberen. Ook brachten ze het Drentse Volkslied nog ten gehore. Vanmiddag werd er ouderwets bingo gespeeld! Veel mensen wilden wel een gokje wagen! Presentator Christiaan las de getallen op en na een goede bingo kon men een prachtige prijs in ontvangst nemen. De prijzen waren aangeboden door de winkeliers uit het winkelcentrum. En deze waren niet mis! Met als hoofdprijs een waardebon t.w.v. € 150, vrij te besteden bij een winkel naar keuze. Deze werd gewonnen door Jurn Mulder. En zo kwam er weer een einde aan een zonovergoten, gezellige Supersaturday! Tot 6 oktober: de Kloostervesterun!
lees verder...

Vandaag is er weer van alles te beleven in Winkelcentrum Kloosterveste. We zijn inmiddels druk bezig met het klaarzetten van de materialen voor de demonstraties van de oude ambachten en de Oud Hollandse spellen. De Dwingeler Daansers zijn zich aan het omkleden voor het optreden van 10.30 uur op het Vesteplein en de prijzen voor de Grote Bingo Show van vanmiddag worden al binnengebracht. Wij hebben er zin in! Zien we jou straks ook?
lees verder...

Nog één feestje…. De vakantie is bijna voorbij en de scholen gaan over een paar dagen weer van start. Tijd om nog één feestje in de vakantie te vieren; de Super Saturday in Winkelcentrum Kloosterveste! Morgen blikken we terug op vroegere tijden; oude ambachten, volksdansoptredens, Oud Hollandse spellen en een groot Bingo spel! Kom gezellig winkelen en doe mee aan de leuke activiteiten!
lees verder...

De Grote Bingo Show! Lekker ouderwets, maar nog steeds heerlijk om te spelen; Bingo! Tijdens de Super Saturday presenteert Christiaan ‘De Grote Bingo Show’, van 14.00 – 16.00 uur op het Vesteplein. Er zijn vele leuke prijzen te winnen, deels gesponsord door een aantal winkeliers. Kaarten zijn vanaf 13.50 uur gratis te verkrijgen bij het podium of aan de tafels. Deelname is zolang de voorraad strekt en de ruimte het toe laat. Een gezellige spelmiddag voor jong en oud!
lees verder...

Tijdens het laatste weekend van de schoolvakantie organiseren de winkeliers weer een Super Saturday! Naast een Rommelmarkt, warenmarkt en activiteiten, komen ook De Dwingeler Daansers optredens volksdans verzorgen. Vanaf 10.30 uur zullen zij in prachtige kledij drie maal een half uur verschillende volksdansen laten zien.
lees verder...

Leg je mobiel, Playstation of tablet aan de kant en speel eens ouderwets een leuk spel! Op zaterdag 1 september staan er verschillende Oud Hollandse spellen voor je klaar om alleen, of samen met iemand, te spelen. Misschien kun je jouw opa of oma uitnodigen om mee te gaan. Ik weet zeker dat jullie een hoop plezier gaan beleven!
lees verder...

Twijfel je nog over je deelname aan de Kloosterveste Run? NIET DOEN! Je hebt geen excuses meer om niet mee te doen aan deze unieke, fantastische, gezellige, speciale, centrale hardloopwedstrijd: - Je kunt kiezen uit 2 afstanden, dus ook voor beginners! - Voor kinderen is er de gratis Kidsrun met afstanden variërend van 500 tot 1500 meter - Je hoeft niet alleen te lopen, nodig vrienden en familie uit! - Er is nog voldoende tijd om je voor te bereiden! - Hardlopen is gezond; goed voor je conditie! - Ook aan de wandelaars is gedacht; de Kloosterveste Wandeltocht van 2,5 km! - Je krijgt een leuk aandenken na afloop van de run! - Wij regelen alles, jij hoeft je alleen maar in te schrijven en aan de start te verschijnen! - Inschrijven is zó gemakkelijk! - Alle deelnemers krijgen € 20,- korting bij Run2Day! Ga naar www.kloostervesterun.nl om je vandaag nog aan te melden. Maak van jezelf een winnaar en doe mee!
lees verder...

Weet jij wat spekdikken zijn? En hoe je een mand kunt vlechten? Op zaterdag 1 september kun je tijdens ‘Terug naar Vroeger’ in Winkelcentrum Kloosterveste vele verschillende ambachten bekijken en wellicht zelf eens proberen hoe dat vroeger ging. De begeleiders van de ambachten dragen prachtige klederdracht en kunnen vol enthousiasme over de ambachten vertellen.
lees verder...

De Kloosterveste Run is al enkele jaren onderdeel van AssenRuns en daarmee telt de Kidsrun op 6 oktober ook mee voor de scholencompetitie. Natuurlijk gaat het niet om het winnen…. maar wil je met jouw school als winnaar uit de bus komen, dan is niet meedoen natuurlijk geen optie. De Kidsrun is net als de 5 en 10 km een professionele loop met een chipsysteem, prijzen en natuurlijk een prachtig aandenken voor alle deelnemers. Deelname aan de Kidsrun is mede door sponsor Rabobank ook nog eens volledig kosteloos. Dus waarom wachten met inschrijven? Ga naar www.kloostervesterun.nl schrijf je vandaag nog in en vraag vooral al je vriendjes en vriendinnetjes om mee te doen! Vraag je ouders wel om toestemming! De Kloosterveste Run wordt georganiseerd in opdracht van Winkeliersvereniging Kloosterveste en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Gemeente Assen, Run2Day, Forte Sportswear en Rabobank.
lees verder...

De Kloosterveste Run die dit jaar op 6 oktober gepland staat, kent dit jaar ook de Kloosterveste Wandeltocht. Heb je geen zin om hard te lopen, is de afstand te groot of is er een andere reden waardoor de bestaande afstanden geen optie zijn, maar wil je wel lekker sportief bezig zijn! Dan is de wandeltocht ideaal voor jou. Een parcours van 2,5 km door de wijk Kloosterveen en uiteraard krijg je na afloop een mooi aandenken aan jouw avontuur! De Kloosterveste Run is er voor iedereen! Check voor meer informatie www.kloostervesterun.nl en schrijf je vandaag nog in!
lees verder...