Kerst Foto Actie! Heb jij vorig jaar ook zo’n leuke foto op een slee in de sneeuw laten maken? Dit jaar komt de fotostudio weer op het Vesteplein te staan en krijg je de kans een leuke, sfeervolle en vooral unieke foto te laten maken. Je krijgt direct een GRATIS afdruk mee naar huis!
lees verder...

Ho, ho, ho….. Merry Christmas! Kom op zaterdag 16 december tussen 10.30 – 16.00 uur naar winkelcentrum Kloosterveste en ontmoet de Kerstman! Schud hem de hand, maak een leuke foto en smul van de lekkere kerstkransjes die hij uitdeelt!
lees verder...

Uitnodiging Kerst in de Veste! Sinterklaas begint vandaag aan zijn terugvaart naar Spanje, terwijl de Kerstman in aantocht is! Het winkelcentrum straalt door de feestverlichting en zal de komende periode feestelijk in kerstsfeer aangekleed worden. De winkeliers alle bewoners en omwonenden van Kloosterveen uit, om op zaterdag 16 december te komen genieten van alle kerstactiviteiten die op deze dag georganiseerd worden. Kom warme chocolademelk drinken, genieten van de muziek, kerstukjes maken, de Kerstman ontmoeten en een leuke foto in wintersfeer maken! Zaterdag 16 december, 10.30 – 16.00 uur, winkelcentrum Kloosterveste
lees verder...

Sinterklaasbezoek Kloosterveste 25 november. Sinterklaas bracht vandaag een bezoek aan het winkelcentrum met zijn pieten. Om 12.30 stonden er heel veel kinderen met hun ouders te wachten om samen met Sinterklaas en zijn pieten in een lange stoet naar het winkelcentrum te gaan. Met de praalwagens en de pepernotenfabriek kwamen ze via de Vestesingel, de rondgang en voor de winkels langs op het plein aan. Ook daar stond het plein vol met kinderen, ouders, opa's en oma's. De pietenband had al verschillende sinterklaasliedjes gespeeld! Wat een feest! Sint en hoofdpiet op het podium en dansende pieten op het plein. Er werden veel sinterklaasliedjes gezongen, er werden tekeningen overhandigd en zelfs moeders die op het podium moesten komen om te zingen. Natuurlijk was er ook weer de pietenpolonaise waar iedereen aan mee deed! En je kon natuurlijk op de foto met Dora, Boots de Minions of de Intertoys olifant. Helaas moest de Sint ook nog naar Peelo en moesten ze uiteindelijk weer vertrekken. Met een dag Sinterklaasje werd hij en zijn pieten door iedereen uitgezwaaid. Mede door het weer was het weer een fantastische, geslaagde middag! Iedereen weer de schoen zetten en hopen dat er wat in zit morgen!
lees verder...

Over een paar uurtjes is Sinterklaas met zijn Pieten te vinden in Kloosterveste! Loop jij mee in de parade om 12.30 uur? Hij vertrekt met mooie praalwagens vanaf GroenRijk A. de Boer en gaat naar het Vesteplein. Op het Vesteplein maken we er een gezellig feestje van met dans, muziek, post van kinderen en een Meet&Greet met alle figuren uit de parade.
lees verder...

Morgen is de grote dag, Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Kloosterveen! Heb jij alle liedjes al geoefend? Je tekening, brief of vraag ingestuurd? Je hebt vandaag nog even de tijd, dus doe je best! De Pieten kunnen je hulp met inladen van pakjes en pepernoten morgen goed gebruiken. Dus zien we je morgen graag om 12.30 uur bij GroenRijk A. de Boer! De parade gaat via de Oostergracht richting winkelcentrum Kloosterveste, waar Sinterklaas op het podium post van enkele kinderen zal voorlezen. Natuurlijk wordt er ook gezongen en gedanst en kun je na afloop op de foto met Sinterklaas, Piet of een andere figuur uit de parade!
lees verder...

Grote chaos! Wie komt de Pieten helpen? De Pieten die zaterdag naar Kloosterveen komen hebben het zo druk, dat ze niet zeker weten of ze alles op tijd af hebben voor de intocht van zaterdag. Ze roepen daarom alle kinderen die sterk en snel zijn op, om te komen helpen met het inladen van pakjes en pepernoten. De pieten leren je hoe je zware zakken kunt sjouwen en pakjes kunt stapelen. Kom jij helpen om alles klaar te maken voordat de Sint aankomt? Tot zaterdag, om 12.30 uur bij GroenRijk!
lees verder...

Post voor Sinterklaas! Wil jij een mooie tekening, een brief of een vraag aan Sinterklaas sturen? Dat kan! Vanaf vandaag staat er een speciale Sinterklaasbrievenbus in de hal bij de Etos en de AH. Misschien leest Sinterklaas jouw brief wel voor, wordt jouw vraag beantwoord of tekening laten zien op het podium zaterdag 25 november. Inleveren kan t/m vrijdag 24 november 12.00 uur.
lees verder...

We hebben contact gehad met de pakjesboot...... Sinterklaas en alle Pieten hebben onwijs veel zin in de intocht van zaterdag 25 november in Kloosterveen! Wij nodigen iedereen uit om 12.30 uur te verzamelen bij GroenRijk A. De Boer. De parade met mooi versierde wagens, een orkest en Pieten vertrekt iets daarna om via de Oostergracht een ronde door het winkelcentrum te maken en te eindigen met een groot feest op het Vesteplein. Jij loopt toch ook mee?
lees verder...

Sinterklaas komt naar Kloosterveen! Mooi geknutselde lampions, vele liedjes gezongen en voldoende lekkers opgehaald; Sint Maarten is nog niet voorbij en Sinterklaas stuurt al een bericht dat hij met zijn Pieten een bezoek wil brengen aan winkelcentrum Kloosterveste! Op zaterdag 25 november willen ze jullie graag ontmoeten! Zet jij het alvast in je agenda?
lees verder...

Attentie: de in de Krant van Kloosterveen aangekondigde lampionnenoptocht op vrijdag 10 november, gaat niet door!!
lees verder...

De Kloosterveste Run 2017 zit er alweer op! En alhoewel het weer ons vanmiddag wat in de steek liet, was de sfeer prima! We mochten weer vele enthousiaste kinderen en volwassenen verwelkomen aan de start. Daarnaast is er weer een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel On The Run: € 3.576,- De uitslagen hebben we inmiddels geplaatst op de website http://www.kloostervesterun.nl/content/uitslagen-2017 en alle foto's volgen snel. Hieronder nog even alle winnaars op een rijtje. Iedereen van harte namens de winkeliersvereniging en de organisatie van de Kloosterveste Run. Kidsrun 500 meter 1e prijs jongens: Douwe Feenstra 2de prijs jongens: Tycho Haan 3de prijs jongens: Thijn Zantingh 1e prijs meisjes: Joy van der Burgh 2de prijs meisjes: Natasha Brouwer 3de prijs meisjes: Nola van Haaften Kidsrun 1000 meter 1e prijs jongens: Niels van der Meer 2de prijs jongens: Olivier Veling 3de prijs jongens: Sven Steenhorst 1e prijs meisjes: Amy Inwards 2de prijs meisjes: Julia Hartog 3de prijs meisjes: Merle van der Mei Kidsrun 1500 meter 1e prijs jongens: Mike Berends 2de prijs jongens: Leander van den Berg 3de prijs jongens: Kyle Inwards 1e prijs meisjes: Celine Dijkstra 2de prijs meisjes: Inez Spijker 3de prijs meisjes: Esmee Vos 5 kilometer 1e prijs mannen: Luc Sillen 2de prijs mannen: Ludy Timmer 3de prijs mannen: Niels Goeree 1e prijs vrouwen: Marrijtje Molenhuis 2de prijs vrouwen: Sanne Niestijl 3de prijs vrouwen: Larissa van Essen 10 kilometer 1e prijs mannen: Olfert Molenhuis 2de prijs mannen: Wim Optem 3de prijs mannen: Robin Vos 1e prijs vrouwen: Alinda van Luijk 2de prijs vrouwen: Henriette Pepels 3de prijs vrouwen: Anna Hendrikse
lees verder...