Ode aan de liefde!!! Speciaal voor Valentijn hebben wij bij Ode aan de vrouw een hartverwarmend arrangement voor je samengesteld... die we natuurlijk niet openbaar kunnen brengen want dan is de verrassing weg!! Tip je lief over dit bericht, zodat wij jou binnenkort in de watten mogen leggen!! Lieve groet team Ode aan de vrouw
lees verder...

Wist je dat... kijken naar vuurwerk net zo gevaarlijk is als afsteken? Vandaag is Pearle opticiens Kloosterveen begonnen met het gratis uit delen van vuurwerk brillen! Ook bezoeken ze de komende tijd basisscholen in Kloosterveen om kinderen bewust te maken van de gevaren van vuurwerk! Ook daar zullen ze vuurwerkbrillen uit delen🤓 Ook een vuurwerkbril? Kom snel langs in de winkel en haal er één op! Wees er snel bij want op=op
lees verder...

Mercurius Marching Band
lees verder...

Orkest Oranje Nassau
lees verder...

Kerst in de Veste De dag begon en eindigde met een dikke bui, maar wat was het verder een prachtige dag! Je kon weer een prachtige kerstfoto maken met je familie of vrienden. Hier werd weer veelvuldig gebruik van gemaakt! Mooie foto's met sneeuw en mooie kerstbomen op de achtergrond! Het orkest Oranje Nassau speelde vanmorgen prachtige kerstliederen! De kerstman liep rond en deelde koekjes uit. Er was een draaiorgel die op verschillende plaatsen in het winkelcentrum ook kerstliedjes speelde. Natuurlijk was er ook een kerstactiviteit. Met veel groen en mooie kerstballetjes gingen zowel jong als oud met een prachtig kerststukje naar huis. Er werd gratis heerlijk warme chocolademelk uitgedeeld. Vanmiddag liep de Mercurius Marching band in hun prachtige kledij door het winkelcentrum en speelde ook de prachtigste kerstnummers. Al met al weer een geslaagde dag! Fijne feestdagen voor iedereen!
lees verder...

Bedankt dat u er was. Liken, delen, taggen en downloaden maar!
lees verder...

Gratis warme chocolademelk voor elke bezoeker! Trek een warme jas aan en kom gezellig met familie, vrienden of kennissen naar Winkelcentrum Kloosterveste. De orkesten spelen mooie kerstnummers, de Kerstman deelt iets lekkers uit, de fotograaf staat klaar in zijn fotostudio en de materialen voor de kerststukjes liggen op jullie te wachten. Zien we jullie zo? Kerst in de Veste, 10.30 – 16.00 uur Vesteplein.
lees verder...

Kerst in de Veste! Morgen is het Kerst in de Veste en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Warm je handen aan een beker warme chocolademelk, ontmoet de Kerstman, geniet van de muziek, maak een mooi kerststukje en laat een unieke foto maken! Alle activiteiten worden kosteloos aangeboden door de winkeliers van Kloosterveste. Zij wensen u alvast hele Fijne Feestdagen!
lees verder...

Kerst Foto Actie! Heb jij vorig jaar ook zo’n leuke foto op een slee in de sneeuw laten maken? Dit jaar komt de fotostudio weer op het Vesteplein te staan en krijg je de kans een leuke, sfeervolle en vooral unieke foto te laten maken. Je krijgt direct een GRATIS afdruk mee naar huis!
lees verder...

Ho, ho, ho….. Merry Christmas! Kom op zaterdag 16 december tussen 10.30 – 16.00 uur naar winkelcentrum Kloosterveste en ontmoet de Kerstman! Schud hem de hand, maak een leuke foto en smul van de lekkere kerstkransjes die hij uitdeelt!
lees verder...

Uitnodiging Kerst in de Veste! Sinterklaas begint vandaag aan zijn terugvaart naar Spanje, terwijl de Kerstman in aantocht is! Het winkelcentrum straalt door de feestverlichting en zal de komende periode feestelijk in kerstsfeer aangekleed worden. De winkeliers alle bewoners en omwonenden van Kloosterveen uit, om op zaterdag 16 december te komen genieten van alle kerstactiviteiten die op deze dag georganiseerd worden. Kom warme chocolademelk drinken, genieten van de muziek, kerstukjes maken, de Kerstman ontmoeten en een leuke foto in wintersfeer maken! Zaterdag 16 december, 10.30 – 16.00 uur, winkelcentrum Kloosterveste
lees verder...