Heb jij de dozen en tassen met spulletjes al klaar staan? Morgen kun je op de vrijmarkt in het winkelcentrum tussen 9.00-15.00 uur al jouw tweedehands spulletjes verkopen. Neem zelf een kleed mee en zoek een leuk plekje op het plein bij de Albert Heijn, in de Rondgang of op het Vesteplein. Veel succes en vooral heel veel plezier!
lees verder...

Gezelligheid op Koningsdag in Winkelcentrum Kloosterveste! Tussen 9.00-15.00 uur kun je deelnemen aan de Vrijmarkt of juist iets bijzonders zoeken, door langs de kleedjes van anderen te struinen. Veel winkels zijn geopend en wellicht kun je op het terras nog genieten van een drankje of heerlijk ijsje!
lees verder...

Het is weekend! Tijd om de zolder op te klimmen en de kinderkamers op te ruimen! Aanstaande vrijdag kun je tijdens de Vrijmarkt in het winkelcentrum al jouw oude spullen verkopen. Misschien maak jij iemand blij met jouw oude boeken, spelletjes, speelgoed of kleding! Tussen 9.00-15.00 uur ben je welkom op de Vrijmarkt!
lees verder...

Zondag a.s. is er een extra koopzondag in het winkelcentrum. De meeste winkels zijn open tussen 12.00-17.00. Ook de nieuwe Action zal die dag geopend zijn.
lees verder...

Op Koningsdag (vrijdag 27 april as.) is er een gezellige Vrijmarkt in het winkelcentrum van Kloosterveste. Heb jij nog spullen op zolder liggen die je wil verkopen, kom dan met je kleedje naar het winkelcentrum toe! Vanaf 09.00 uur ben je van harte welkom om een plekje te bemachtigen op het plein ter hoogte van de Kaasbazar en de Albert Heijn. We hopen natuurlijk dat het gezellig druk wordt, zodat ook het andere plein oranje kleurt. Om 15.00 uur is de vrijmarkt afgelopen. Graag tot de 27ste!
lees verder...

Gerda en Albert werden hartelijk ontvangen bij Boutiquehotel De Gouverneur en hebben daarna van een voortreffelijk diner genoten bij restaurant Bij Jaap. Na een heerlijke rustige nacht en het ontbijt, hebben zij in de middag nog een bezoek aan het Drents Museum gebracht. Kortom: een geweldig weekend!
lees verder...

Albert en Gerda zijn afgelopen vrijdag thuis met de limousine opgehaald en na een kleine omweg in stijl aangekomen bij het hotel.
lees verder...

En de winnaar is... Afgelopen zaterdag, tijdens de druk bezochte Super Saturday, stond er een blinkende witte limousine op het Vesteplein. Iedereen mocht de auto bekijken en volwassenen konden meedoen aan de unieke Win Actie die de winkeliers hadden georganiseerd. Inmiddels is de winnaar bekend en kunnen we melden dat Dhr. Albert de Boer heeft gewonnen! Hij zal aanstaande vrijdag, samen met zijn vrouw Gerda, thuis door de limousine opgehaald worden. Zij worden naar Boutiquehotel De Gouverneur in Assen gebracht. Na een aperitief in het hotel, kunnen zij bij restaurant Bij Jaap genieten van een drie-gangen-diner. Na de overnachting en een uitgebreid ontbijt, brengen zij nog een bezoek aan het Drents Museum. Alle winkeliers wensen Albert en Gerda een geweldig weekend!
lees verder...

Supersaturday 7 april 2018 Wat was het een fantastische eerste Supersaturday!! De dag begon met een kindermarkt. In korte tijd waren de tafels verzegd om spullen op te leggen om te verkopen, maar gelukkig hadden de meeste kinderen zelf een kleedje mee en konden ze een mooi plekje zoeken om hun spullen te verkopen! Op het grote plein stond een prachtige witte limousine, die je ook van binnen mocht bewonderen. De CS Riders waren er in grote getale en je kon meerijden op een Trike. Bij motorclub Baca stonden prachtige motoren opgesteld waar je op mocht zitten. Je kon springen op het springkussen en zelf fietsen op verschillende loopfietsjes! Er was een treintje die een ritje maakte rond het winkelcentrum. 's Middags maakte de limousine plaats voor een ambulance, de dierenambulance, een tractor en de brandweer. De brandweer was er met een boot, maar ook met een echte spuitwagen en kon je spuiten bij het water. De hele dag stonden er lange rijen voor de verschillende voertuigen. Mede natuurlijk door het mooie weer, maar ook door het gezellige publiek en de enthousiaste vrijwilligers bij de voertuigen was het een topdag!
lees verder...

Trikes .... om op te rijden natuurlijk en vanmiddag nog veel meer leuke voertuigen.
lees verder...

Veel gezelligheid in het winkelcentrum. Kom je ook?
lees verder...

Zit jij al in de startblokken? Race vandaag met het hele gezin naar winkelcentrum Kloosterveste om tijdens de Super Saturday verschillende voertuigen te bekijken! Er komen ambulances, motoren, brandweerwagens, een tractor en een limousine! Daarnaast kun je meerijden op een stoere trike van de CS Riders of in een treintje om het winkelcentrum. Jonge kinderen vermaken zich met de loopfietsen en oudere kinderen op het springkussen en de knutselactiviteit. Kortom: Een gezellige dag voor jong en oud!
lees verder...

Morgen Super Saturday! Morgen is de eerste Super Saturday van dit jaar! Heb je alle spulletjes klaarstaan om te verkopen op de Kindermarkt? Heb je opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en buren uitgenodigd om samen de voertuigen te komen bekijken? En misschien een ritje mee rijden? Dan komt het vast goed! We zien je graag tussen 10.00-17.00 uur in Winkelcentrum Kloosterveste! ps: voor de Kindermarkt zijn een beperkt aantal tafels/kraampjes beschikbaar. Het is handig om voor de zekerheid een eigen kleedje of kleine tafel mee te nemen. Tot morgen!
lees verder...

Tatu tatu tatu, Stap in een stoere brandweerwagen, op een motor of bekijk een ambulance van binnen! Tijdens de Super Saturday van 7 april kan dat allemaal. In de ochtend kun je deelnemen aan de kindermarkt om jouw gebruikte spulletjes te verkopen, een stoere limousine bekijken en mee doen aan de Win Actie. Je mag de gehele dag gratis een rondje mee te rijden in het treintje, op een trike en spelen op het springkussen en met de verschillende loopfietsen. Vanaf 13.00 uur komen er verschillende voertuigen op het Vesteplein te staan, die jullie allemaal mogen bekijken en waar jullie mee op de foto mogen. Je kunt ook je eigen sleutelhanger versieren. Super leuk toch? We zien je graag!
lees verder...

Win Actie!!! Altijd al eens een ritje in een stoere limousine willen maken? Dan geven de winkeliers van Kloosterveste jou nu die kans! Tijdens de Super Saturday van 7 april aanstaande komt er van 10.00-12.00 uur een mooie limousine op het Vesteplein te staan. Kom de auto bewonderen, vul jouw gegevens in op een actiekaartje en maak kans op een SUPER prijs; Als jij de winnaar bent, komt de limousine jou en een tweede persoon op vrijdag 13 april thuis ophalen en brengt jullie voor een geheel verzorgd weekendje uit naar een locatie in Assen!
lees verder...

Ontspannen op tweede paasdag? Spa up your Pasen en boek online een massage relax van 30 minuten en geniet vooraf van een heerlijk kruiden voetbad met een Pukka thee momentje. 2de paasdag geopend van 09:00 tot 21:00 (Andere behandelingen zijn natuurlijk ook te boeken) #PhotoGrid
lees verder...

Stop! Heb jij speelgoed waar je niet meer mee speelt? Gooi dat niet weg, maar kom naar de Kindermarkt op de Super Saturday van 7 april. Vanaf 9.30 uur kun je je melden bij de organisatie. Als je een tafel toegewezen hebt gekregen, mag je deze inrichten met jouw spulletjes, die je vervolgens van 10.00-12.30 uur mag verkopen. De Kindermarkt is op het plein voor Ode aan de Vrouw en richting de Albert Heijn. Kom jij ook?
lees verder...